Mijn favorieten

NWWI - NHG

Voor de consument is het belangrijk dat je kunt vertrouwen dat de taxatiewaarde van een woning juist is. Een woningtaxatie is nodig bij aan- of verkoop van een woning, verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Voor velen één van de belangrijkste financiële beslissingen in het leven. Steeds vaker eisen de geldverstrekkers dat de taxatie moet worden gevalideerd door z.g.validatieinstituten. Deze instituten bewaken de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur. Elke taxatie komt volgens duidelijke richtlijnen tot stand. De aangesloten taxateurs moeten voldoen aan strenge voorwaarden. Wesselink makelaars is een van de deskundige en betrouwbare taxateurs in Gemeente Berkelland, Bronckhorst en Lochem die is aangesloten bij het NWWI en/of TaxateursUnie.

De consument kan er bij ons kantoor op vertrouwen dat een taxatie volledig onafhankelijk en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij kennen de regio, leveren een leesbaar, en betrouwbaar taxatierapport welke goed onderbouwd is hoe de waarde tot stand is gekomen. Geheel conform de eisen van het validatieinstituut.

Wij zijn gecertificeerd om te taxeren in de regio Oost Achterhoek!! zoals in Ruurlo, Barchem, Lochem, Borculo, Hengelo, Zutphen, Zelhem, Doetinchem, Groenlo, Beltrum, Geesteren, Gelselaar, gemeente Berkelland, Bronkhorst, Lochem.

Heeft u een NWWI taxatie nodig? klik dan hier. Of bel ons op Tel.nr 0573-454027

Keurmerk en een belangrijke pré
De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat makelaars en taxateurs o.g. registreert op basis van hun vakbekwaamheid. Een VastgoedCert-registratie is voor een makelaar of taxateur een belangrijke pré. Met dit keurmerk weten uw klanten namelijk direct dat zij op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen. Registratie bij VastgoedCert vindt plaats in vier deskundigenkamers: Wonen/MKB, Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en WOZ.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring