Mijn favorieten

Taxaties

Wij zijn bij de NVM aangesloten en onze taxateurs zijn gecertificeerd om woonhuizen, agrarische objecten, bedrijfsobjecten en WOZ te taxeren. Met een ervaring van ruim 14 jaar kunt u rekenen op een betrouwbaar waardeoordeel.

Alle waardebepalende factoren worden weergegeven in een kwalitatief hoogwaardig, prettig leesbaar en overzichtelijk taxatierapport. Dit betekent dat alle financiële instellingen onze rapporten zullen accepteren.
Een taxatierapport kan nodig zijn voor hypotheekaanvraag, een boedelscheiding of voor fiscale doeleinden. De wijze van taxeren wordt bepaald door onze ervaring en actuele marktkennis.
Bovendien zijn wij goed op hoogte van de regels omtrent ruimtelijke ordening, milieuwetgeving en bouwkundige zaken. Regelmatig worden wij om advies gevraagd bij ruimtelijke ordeningszaken, zoals onteigening, planschade en projectontwikkeling.

Voor meer informatie, een scherpe offerte óf persoonlijke kennismaking kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen. Bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 0573-454027.
 
Direct een taxatie aan ons doorgeven?
Wilt u direct een taxatieopdracht aan ons geven voor een NWWI rapport? Dat kan nu snel via deze link: NWWI taxatie aanvragen. U kunt hier eenvoudig uw gegevens invoeren en bij taxatiebedrijf kunt u onze gegevens invoeren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Lukt het aanvragen niet, dan kunnen wij dit ook voor u doen!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring