Mijn favorieten

Onze medewerkers

Wesselink Makelaars & Taxateurs

Gerard Wesselink RMT-RT
Gerard Wesselink is samen met Wilma van der Noordt-Eggink eigenaar van dit bedrijf. Sinds 1998 is Gerard beëdigd als makelaar-taxateur voor zowel de woning- als agrarische afdeling. Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen, agrarische- en BOG objecten is Gerard gespecialiseerd in de Agrarische makelaardij. Hij weet wat er speelt in de regio.

Kiest u voor Wesselink makelaars dan is Gerard uw klankbord en vertrouwenspartner, voor optimaal advies en begeleiding bij alle zaken die met agrarisch vastgoed te maken hebben.
Wilma van der Noordt-Eggink RMT-RT
Wilma van der Noordt-Eggink RMT-RT
Vennoot - Register Makelaar/Taxateur
Het vak makelaar stroomt door mijn bloed: "mijn werk is mijn hobby".

Al sinds de oprichting in 1998 is ook Wilma het vertrouwde gezicht van dit kantoor. Sinds 2005 is ze mede-eigenaar en tevens door de NVM beëdigd als NVM-makelaar.

Naast het taxeren van woningen neemt zij de woning aan- en verkoop grotendeels voor haar rekening.

“Wat wij belangrijk vinden is dat wij onszelf willen en kunnen onderscheiden in deze markt van zoveel makelaarskantoren!“
"Wij vinden het fijn om een goede relatie met onze cliënten op te bouwen. Wij staan voor ons vak. Wij houden van ons vak, en dat is makelen!".
Gaby Loesink LL.B.
Gaby Loesink LL.B.
Makelaar in opleiding
"Heerlijk zo'n veelzijdige baan!"

Gaby werkt sinds januari 2018 bij Wesselink Makelaars & Taxateurs. Momenteel is zij bezig met afstuderen binnen de masterspecialisatie Strafrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daarnaast volgt zij de Makelaarsopleiding.

Gaby houdt zich op kantoor bezig met verschillende werkzaamheden. Zij is o.a. het aanspreekpunt van onze klanten en houdt de dossiers bij. Ze vindt het heerlijk, zo'n veelzijdige baan.